Sülearv.ASUS Zenbook S 14 OLED, ENG, W11H, Valge

ASUS UX5406SA-PV037W tootepilt
  • ASUS UX5406SA-PV037W tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaASUS
TootekoodUX5406SA-PV037W
Hind1 425,80 €
Hind (km-ta)1 168,69 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Kerge. Vastupidav. Kauakestev. Ainulaadne.
Tutvu Ceraluminum'i maailmaga — kõrgtasemel keraamilise materjaliga, mida hinnatakse lennunduses ja luksuskellade tööstuses. See tööstuses esimene uuendus paistab silma erakordse vastupidavuse poolest ja talub kulumist kergusega. See pole mitte ainult vastupidav, vaid ka sümbol jõulisusest ja individuaalsusest. Koge selle Zenilaadset kergust ja pehmet puudutust, mis kutsub sind ajatul teekonnal alustama.


Jää kiireks. Jää vaikseks.
Zenbook S 14 pakub vaikset ja tõhusat jõudlust, kohandudes sujuvalt iga ülesandega. Selle täiustatud jahutussüsteem, millel on kaks ventilaatorit, üliõhuke aurukamber ja geomeetrilise disainiga ventilatsioonivõre, tagab optimaalse 28-vatise TDP ilma jõudlust vähendamata isegi raske koormuse all, hoides samal ajal kergete tööde ajal mürataseme alla -25 dB tänu ümbritsevale jahutustehnoloogiale.


3K OLED & 4 kõlarit
Kodu-kino elamuse jaoks pakub Zenbook S 14 oma 14-tollise 3K ASUS Lumina OLED-ekraaniga erakordset visuaalset selgust ja värviküllust. Võimas neljakõlariga helisüsteem edastab täpset ja bassirohket heli, pakkudes kõige kaasahaaravamat kogemust.


Suurendatud ergonoomiline puuteplaat
Suurendatud puuteplaat vastab ekraani kuvasuhtele, pakkudes intuitiivset juhtimist. Lisapind suurendab mugavust ja teeb žestide kasutamise lihtsamaks.


Kaitse oma privaatsust
Koge parimat turvalisust Windows Hello näotuvastusega. Täienda oma kaitset Microsoft Plutoni abil, mis integreerib tipptasemel riistvara, püsivara ja tarkvara, et kaitsta arenevate ohtude eest. Naudi pidevat kaitset, olgu kodus, tööl või vabal ajal, hoides oma seadmed turvalisena.

Saada toode sõbrale